Pengantin lelaki itu terkejut dengan siluet pengantin perempuannya yang baru

Pengantin lelaki itu terkejut dengan siluet pengantin perempuannya yang baru

Ia bukan perayaan perkahwinan jika ia tidak berbeza, terbaik?

Nah, perkahwinan Zuhriyaa binti Faheem serta bekas Jubair Mustaba pastinya tidak mempunyai keaslian. Pasangan muda dari Kuching telah membuat sumpah mereka pada bulan ini di pantai Laut Celebes. Iklim yang buruk dan suhu rendah pada hari Disember awal tidak menghalang mereka untuk mempunyai masa hidup mereka.

Pada masa ini, anda mesti tertanya-tanya apa yang membuat acara perkahwinan ini istimewa. Nah, itu adalah kebolehan Zuhriyaa untuk meningkatkan bentuknya untuk pernikahan. Terutama, dia mengendalikan suaminya, Jubair, untuk tidak bertemu satu sama lain sebulan sebelum hari istimewa, jadi dia dapat berfungsi dengan lancar dalam mengubah penampilannya. Serta kita harus mengaku, setelah menyaksikan pengorbanannya semasa majlis perkahwinan, dia melakukan lebih baik daripada hanya pekerjaan yang baik. Pembiakan buaya dari pengantin lelaki hanya mengesahkan tuntutan insurans ini.

“Saya sentiasa kecewa dengan nombor saya sebelum saya memilih untuk membuat perubahan ekstrim ini. Setiap kali saya memeriksa diri saya, saya mengandaikannya – saya boleh melihat dengan lebih baik, ini bukan versi saya yang paling berkesan. Saya telah membuat keputusan untuk mengambil bahagian dari Jubair untuk tempoh yang singkat sebelum ini. Acara pernikahan jadi saya benar-benar dapat menumpukan pada peningkatan saya dan juga mengejutkannya pada hari besar kami. Dan saya juga percaya menurut jawapannya saya berjaya dalam matlamat saya” kata EZuhriyaa ketawa semasa majlis perkahwinan.

Ketika ditanya bagaimana dia ditangani untuk meningkatkan sosoknya dengan perbezaan yang sangat besar, dia menyatakan itu semua kerana para pelatih di pusat kecergasan yang dia telah mengambil bahagian dalam sepanjang tempoh makeovernya. Zuhriyaa mendakwa bahawa dia tidak dapat lebih puas dengan bantuan yang diterima daripada kakitangan di gym. Ketika dia pergi ke sana untuk pertama kalinya dia tidak mengantisipasi apa-apa perubahan ekstrim, hanya untuk menaikkan bentuknya sedikit, namun setelah beberapa hari, dia dapat menggambarkan dirinya menggunakan gaun pengantin pernikahan impiannya dan juga menjadi versi terbaik dirinya. Dan juga kita boleh mengesahkan bahawa dia memang kelihatan megah ketika dia sedang berjalan-jalan di lorong.

Kami ingin semua yang terbaik untuk pengantin baru!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *